Dit is mijn weblog. Hier plaats ik berichtjes, nieuwtjes, meningen en artikelen of columns. Heeft u vragen en of reacties stuur me dan even een mailtje.

woensdag, augustus 31, 2005
Tennis Clinics

In de maand augustus is het weer redelijk druk geweest met het geven van tennisclinics. Op de verschillende tennisverenigingen was het meestal een groot feest. Op elke baan worden verschillende onderdelen van het tennis doorgenomen en daardoor is het hele park in rep en roer. Mede door de enthousiaste vrijwilligers krijg ik dan de kans om te excelleren. Gemotiveerde jeugd, fanatieke senioren en gewoon gezellige tennisliefhebbers komen elke keer weer voorbij. De meeste luisteren aandachtig en geloven bijna alles wat je zegt. Toch heb je geen idee wat je moet verwachten als je in de ochtend op weg naar een clinic in de auto zit. De ene keer is het hele dorp uitgerukt om te komen kijken en de andere keer moet alles op het laatste moment nog geregeld worden. Ondanks het intensieve contact wat ik ruim vantevoren al heb gehad met de desbetreffende vereniging. Maar altijd blijkt aan het eind van de dag dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad. En als de deelnemers dan ook nog 1 of 2 dingen opgestoken hebben dan zit ik weer tevreden en voldaan in de auto op weg naar huis.

donderdag, augustus 04, 2005
Voetbalwedstrijd Lucky Ajax

Gisteren was de Open Dag van Ajax, die traditioneel geopend wordt met een wedstrijd van Lucky Ajax tegen een team van sponsoren en bekenden. Deze keer werd er gespeeld op sportpark De Toekomst en ons team had eigenlijk vanaf de eerste minuut geen schijn van kans tegen spelers als John van de Brom, Alfons Groenendijk en Sjaak Swart. Humberto Tan scoorde het enige doelpunt voor ons, maar vooral het doelpunt van Stanley Menzo (die ik op de foto tevergeefs probeer af te stoppen) was er een om in te lijsten. De sfeer was in ieder geval geweldig en we lieten ons het buffet na afloop heerlijk smaken. De revanche volgend jaar zal zoet zijn...