Dit is mijn weblog. Hier plaats ik berichtjes, nieuwtjes, meningen en artikelen of columns. Heeft u vragen en of reacties stuur me dan even een mailtje.

donderdag, januari 26, 2006
Commentaar bij NOS

Gisteren heeft de NOS mij te kennen gegeven, dat ze graag zouden zien, dat ik, samen met Marcella Mesker, commentaar geef tijdens de Davis Cup wedstrijd Nederland - Rusland van 10 tot en met 12 februari in de RAI in Amsterdam. Uiteraard vind ik dat leuk om te doen en heb dus volmondig ja gezegd. Waarschijnlijk zal ik ook de finale van het ABNAMRO toernooi in Rotterdam Ahoy doen en zal ik twee weken lang de live wedstrijden die de NOS uitzendt op Roland Garros van commentaar voorzien. Alleen als beide partijen tevreden zijn natuurlijk. In een best of five ben ik sowieso voorstander van duo-commentaar. Het moet natuurlijk wel van toegevoegde waarde zijn, anders wordt er teveel gekletst. Maar ik geloof, dat de liefhebbers zo nu en dan wat meer willen horen, dan alleen het noemen van de stand. Ja, toch?