Dit is mijn weblog. Hier plaats ik berichtjes, nieuwtjes, meningen en artikelen of columns. Heeft u vragen en of reacties stuur me dan even een mailtje.

dinsdag, oktober 18, 2005
Alex TennisClassics 2005

De afgelopen editie van De Alex Tennis Classics was weer een groot succes. Bijna alle 22.500 kaartjes die voor de vier dagen beschikbaar waren, werden verkocht. De playersparty bracht bijna 60.000 netto euro's op voor Unicef en het entertainment en tennis van de sterren van vroeger was groots.Zelf raakte ik op maandag tijdens een training met Richard Krajicek geblesseerd aan mijn kuit. Massages en rust konden niet verhelpen dat ik op donderdag niet geheel fit aan de start verscheen tegen niemand minder dan John McEnroe. In twee sets ging ik er af, maar de kuitblessure werd in ieder geval niet erger. Sterker nog, de volgende dag tegen Richard ging het al een stuk beter en ik verloor nipt met 6-4 en 7-6. Op zaterdag tegen Thomas Muster ging het nog even om de eer. Geen van ons beiden wilde als laatste in de poule eindigen. Gelukkig won ik die wedstrijd en kon ik me in de middag vrolijk opmaken voor een dubbelwedstrijd met Mansour Bahrami tegen Jacco en Paul. De toeschouwers vonden het fantastisch wat vooral de Iranees Bahrami deed met de bal. Alle truks kwamen weer tevoorschijn en die werkten regelmatig op de lachspieren bij het uitzinnige publiek. De finale op zondag ging tussen Krajicek en Goran Ivanisevic, die uiteindelijk in een champions tiebreak voor de tweede keer de titel greep. RTL5 deed, zoals eigenlijk elk jaar, weer verslag van de wedstrijden op zaterdag en zondag.Complimenten aan beide toernooidirecteuren, want al met al was het weer een groot feest voor iedereen!