Dit is mijn weblog. Hier plaats ik berichtjes, nieuwtjes, meningen en artikelen of columns. Heeft u vragen en of reacties stuur me dan even een mailtje.

maandag, januari 31, 2005
Spinnen voor SophiaOp zaterdag 29 januari heb ik meegedaan aan een 3 uur durende spinning-marathon in het Topsportcentrum Rotterdam. Het doel van de marathon was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Het geld zal worden besteedt om de kwaliteit van chronisch zieke kinderen te verbeteren. Het startschot van de marathon werd gegeven door Daphne Deckers en onder de spinners bevonden zich o.a. Richard Krajicek, Mark Huizinga, Jody Bernal en Franklin Brown (zie linkerfoto vrnl). Alleen Jody en ondergetekende hielden het 3 uur vol. De uiteindelijke opbrengst voor het Sophia was meer dan 165.000,- euro. Een bedrag waarvoor ik graag 3 uur heb willen afzien!